- 26%

Табла за цртање

Original price was: 1,890.00ден.Current price is: 1,390.00ден.

Детка едукативна табла на која децата ќе можат да цртаат и пишуваат со маркери,фломастери или пак со креда. Изработена е од квалитетно дрво и се подесува во зависност од потребите.

Достапност: На залиха

Шифра: 12919 Категорија:

Детска едукативна табла на која децата ќе можат да пишуваат и да цртаат. Едната страна на таблата е со бела магнетна површина на која може да се црта со маркер или со фломастер. Другата страна е наменета за цртање и пишување со креда.
Таблата е изработена од квалитетно дрво и може да се подеси спрема висината на детето.
Во пределот под таблите децата ќе можат уредно да си го чуваат приборот за цртање и пишување.

Во комплетот ќе добиете:

1хДвострана табла за цртање
1хКомплет креди во боја
1хМаркер за табла
1хСунгер за бришење