- 33%

Светлечки Ласер

Original price was: 2,990.00ден.Current price is: 1,990.00ден.

Украсувањата за нова година можат да бидат многу напорни.Замислиете да ги замените сите сијалички кои ги поставувате однадвор со еден уред. Ви го представуваме Светлечкиот Ласер кој ќе го осветли вашиот дом со илјадници светилки само за минута.

Шифра: 2249 Категории: ,

Украсувањата за нова година можат да бидат многу напорни.Замислиете да ги замените сите сијалички кои ги поставувате однадвор со еден уред. Ви го представуваме Светлечкиот Ласер кој ќе го осветли вашиот дом со илјадници светилки само за минута. Се што треба да направите е да го поставите ласерот во вашиот двор и за миг ќе добиете осветлување како во филмовите.Светлечкиот ласер е водоотпорен (IP44) така што нема да имате проблем од врнежливо време.Користете го со опцијата тајмер и поставете колку време во денот сакате да работи или користете го сензорот за светлина кој е вграден во самиот ласер и овозможува ласерот да се исклучи кога ќе се раздени или пак да се вклучи кога ќе се стемни надвор.
Ласерот доага во комплет со далечински управувач со домет од 20м. што ќе ви овозможи да управувате со него без да треба да излегувате надвор. Ваше е само да изберете еден од понудените светлечки ефекти и да уживате во празничната атмосфера.

Во комплетот добивате:

1х Светлечки Ласер
1Х Додаток за поставување на трева
1Х Додаток за поставување на рамен под
1х Адаптер со водотпорен приклучок и должина на кабел од 5м.
1х Далечински управувач
1х Упатство за употреба