- 50%

Сет штитници за фиоки

Original price was: 980.00ден.Current price is: 490.00ден.

Сет од 4 штитници за мебел со кои ќе ги заштитите најмалите од несакани повреди. Лесно се поставуваат, невидиливи се од надвор и се отвараат со магнетен клуч.

Достапност: На залиха

Шифра: 11621 Категории: ,

Заштитете ги најмалите од несакани повреди при отварање на мебелот во домот! Во го претставуваме сетот невидливи штитници кои се поставуваат во внатрешноста на вратите од мебелот и се отвараат само со магнете клуч. Штитниците не го оштетуваат мебелот и нема да имате видливи лепенки на надворешниот дел. Опремени се со силна двострана лепенка па така со сигурност ќе знаете дека фиоката нема да се отвори дури и да повлече возрасен човек.
Штитниците можат да се исклучат во внатрешниот дел кога повеќе нема да ви требаат да ги користите и фиоките ќе можат слобоно да се отвараат.

Во комплетот ќе добиете:

4х Штитници за фиока
1х Магнетен клуч
1х Држач за магнетен клуч
1х Шаблон за полесно местење