- 17%

Сталажа за повивање и капење

Original price was: 5,990.00ден.Current price is: 4,990.00ден.

Практичен производ што секој нов родител треба да го има!
Сталажата за повивање и капење ќе ви го олесни секојдневието,нема повеќе наведнување за да смениме пелена или додека да го искапаме нашето најмило.

Шифра: 3504 Категорија:

Практичен производ што секој нов родител треба да го има!
Сталажата за повивање и капење ќе ви го олесни секојдневието,нема повеќе наведнување за да смениме пелена или додека да го искапаме нашето најмило.

Најчесто малите ги оставаме на кревет за да им смениме пелена но знаеме дека не сите деца седат мирно додека трае тој процес, тоа претставува проблем за родителот кој и покрај уморбата треба да внимава да не се извалка креветот и пелената да се постави како што треба. Со оваа практична сталажа менувањето пелена и капењето ќе ги правите исправени и со леснотија притоа нема да треба да се грижите да не се извалка бидејќи подлогата е обложена со пластифициран материјал кој многу лесно се чисти.

Сталажата за повивање и капење многу лесно се трансформира од маса за повивање во висока када за капење.

Дополнително тука се и страничните полици во кој можете да ги чувате сите потребни работи како пелени,влажни марамчиња, шампон и сл.

Карактеристики за стакажата:

  • Целата конструкција е цврста и е изработена од метал
  • Може да издржи товар до 30кг.
  • Подлогата за повивање е изработена од пластифициран материјал и 2,5цм. Сунгер
  • За миг се претвара од повивалка во када за капење
  • Кадата за капење има специјален отвор за испуштање на водата
  • Лесно се расклопува и може да се смести секаде
  • Краевите на ногарките се изработени од пластика за да не се изгреба подот