- 39%

Скала на преклоп

Од: 8,999.00ден5,490.00ден

Завршете работа набрзина и достигнете ги и највисоките места со помош на оваа скала на преклоп која може да се користи во разни положби има одлична висина и е изработена од квалитетен алуминиум.

Шифра: Не е достапно Категорија:

Цврста и издржлива скала за домашна или професионална употреба изработена од висококвалитетен алуминиум. Скалата на преклоп има широка намена може да се употребува во секакви положби со помош на механизмите за преклоп а воедно се преклопува во мала и компактна скала која буквално ја собира во багажниот простор од автомобилот. Скалата е опремена со ногарки од цврста гума која овозможува стабилност на каква и подлога да ја поставите.

Скалата е достапна во 2 димензии (целосно отворена) – 4.7м. и 5.7м. висина.

Изберете големина:

4.7м., 5.7м.