- 47%

Систем за наводнување

Од: 890.00ден490.00ден

Ставете крај на маките со наводнувањето и исушените растенија – во го претставуваме комплет системот капка по капка кој можете да го поставите сами.

Шифра: Не е достапно Категорија:

Системот капка по капка е достапен во две димензии 10м и 20м и доаѓа во комплет со сите додатоци кои ви се потребни за успешно да го поставите сами во вашиот двор или градина. Лесен е за поставување се што треба да направите е да го приклучите на чешмата во дворот и да ги поставите распрскувачите на растенијата. Распркувачите се со подесувачки интензитет на капење па можете да го контролирате нивото на наводнување на секое растение посебно. Цревото кое ќе го добиете во комплет со системот е изработено од квалитетни материјали и е отпорно на временските услови.

Во комплетот од 10м ќе добиете:

1х Црево 10м

10х Распрскувачи за 10 различни растенија

10х Држачи за распркувачите

10х Т приклучоци

1х Приклучок за чешма

Во комплетот од 20м ќе добиете:

1х Црево 20м

20х Распрскувачи за 20 различни растенија

20х Држачи за распркувачите

20х Т приклучоци

1х Приклучок за чешма

систем за наводнување

Изберете големина:

10M, 20M