- 51%

Сет производи за чистење на домот

Original price was: 4,070.00ден.Current price is: 1,990.00ден.

Прекрасен сет од 7 производи кои ќе ви овозможат со леснотија да го исчистите домот.
Моменталната вредност на производите со попуст изнесува 2530ден. ние додадовме дополнителен попуст за сите како паќет и сега можат да бидат ваши за само 1990ден.

Шифра: 9199 Категорија:

Прекрасен сет од 7 производи кои ќе ви овозможат со леснотија да го исчистите домот. Изработени се од квалитетни материјали и квалитетен микрофибер кој ќе ја собере секоја прашинка во вашиот дом. Додатоците од микрофибер на сите производи можат да се перат во машина и да се користат одново и одново.

Во комплетот ќе добиете:
1х Спреј моп – џогер со распрснување (ЛИНК)
1х Чистач за прозори со телескопска рачка (ЛИНК)
1х Микрофибер прашко со продолжена рачка (ЛИНК)
1х Микрофибер прашко (ЛИНК)
1х Папучи со микрофибер (38-42бр) една големина (ЛИНК)
2х Микрофибер ракавици (ЛИНК)
Моменталната вредност на производите со попуст изнесува 2530ден. ние додадовме дополнителен попуст за сите како паќет и сега можат да бидат ваши за само 1990ден.