- 49%

Сет машинки за стрижење VGR-677

Original price was: 4,890.00ден.Current price is: 2,490.00ден.

Сет машинки за стрижење од брендот VGR кои ќе ги задоволат сите ваши потреби. Голема машинка за потстрижување + детаилер за истакнување на линиите, стижење нула или пак средување на брадата.

Достапност: На залиха

Шифра: 12691 Категории: ,

Сет безжични машинки за потстрижување од брендот VGR изработени од квалитетни материјали за домашна и професионална употреба. Сетот машинки вклучува машинка за потстрижување коса како и машинка за детали која може да се користи за потстрижување нула, истакнување детали како и за средување на брадата.
Големата машинка за потстрижување е опремена со батерија од 2000mAh која со едно полнење ќе можете да ја користите до 200мин. Малата машинка детаилер исто така има вградена батерија од 2000mАh часа и неа ќе можете да ја користите и до 240мин. со едно полнење. Двете машинки се опремени со ЛЕД дисплеј кој ја покажува состојбата на батеријата, кога е време за полнење и кога е време за подмачкување.

Со двете машинки ќе добиете и 8 чешли по 4 различни чешли за секоја од машинките.

Во комплетот ќе добиете:

1хМашинка за стрижење VGR-677
1xМашинка детаилер VGR-677
8хЧешли за различна големина
1хКабел за полнење
1хМасло за подмачкување
1хЧетка за чистење

Сет машинки за стрижење VGRСет машинки за стрижење VGR

Сет машинки за стрижење VGRСет машинки за стрижење VGRСет машинки за стрижење VGRСет машинки за стрижење VGR