- 38%

Резервни делови Shark Navigator

Од: 790.00ден490.00ден

Заменете ги старите делови на правосмукалката Шарк Навигатор со нови делови кои се изработени од квалитетни материјали и совршено одговараат на правосмукалката.

Шифра: Не е достапно Категорија:

Резервни делови за правосмукалката Шарк Навигаор (Shark Navigator). Деловите се изработени од квалитетни материјали и совршено одговараат за правосмукалката Shark Navigator. Заменете ги веднаш вашите стари делови со нови и продолжете го векот на вашата омилена правосмукалка.
Од резервни делови можете да одберете:
-Големо црево – тоа е главното црево и доаѓа со рачка.
-Мало црево – тоа е цревото на големата папуча.
-Сет филтри – филтрите кои се наоѓаат под канистерот (потенок и подебел филтер)
-Хепа Филтер – тоа е филтерот кој се наоѓа на предниот дел од правосмукалката под решетката (филтерот кој спречува прашина во воздухот)

Се препорачува филтрите да се менуваат на секои 1.5-2 години користење зависи колку се користи правосмукалката.

Изберете оција:

Големо црево, Мало црево, Филтри сет, Хепа Филтер