- 34%

PVA џогер резерва

Original price was: 290.00ден.Current price is: 190.00ден.

Резервна глава за ПВА џогерот, изработена од квалитетна ПВА гума во комбинација со памук. Нема потреба да купувате нов џогер само заменете ја главата и продолжете со чистење.

Внимателно проучете ги жлебовите на џогерот и на гумата, дали ќе одговараат на вашиот џогер.

Шифра: 8750 Категорија:

Резерва глава за ПВА џогерот, изработена од квалитетна  ПВА гума во комбинација со памук која дава одлични резултати во чистењето само со вода. Одлична е за сите подови – плочки,ламинат,паркет,линолеум и сл.

ПВА резервната глава одговара на моделот на џогер на сликата подолу не е стандрардна. Осврнете се на сликите и проучете ги жлебовите за местење.

Овој производ е само резервна глава за овој модел на џогер, џогерот не спаѓа во комплетот.