- 79%

Острач за ножеви

Original price was: 890.00ден.Current price is: 190.00ден.

Острачот за сечила е дизајниран за безбедно, брзо и ефикасно острење на сите сечила. Направен е од професионален материјал за острење кој е идеален за сите материјали од кои се изработени сечилата: легура, карбонски или не’рѓосувачки челик. Едноставно се прицврстува на секоја рамна површина со вакумскиот држач на долниот дел за поголема стабилност и едноставно острење.

Шифра: 1382 Категорија:

Доколку обожавате да готвите, сигурно знаете дека најголемиот непријател на готвењето е тапиот нож. Тоа е така, поради тоа што е потребно поголем притисок за да ја исечете храната, а со тоа, поголеми се шансите да се исечете. Но, острењето ножеви е толку тешко и напорно, а и ви треба многу време. Барем така било досега.

Со овој острач за сечила, брзо, лесно и безбедно ќе ги острите вашите ножеви.  Острачот за сечила, ќе ги наостри сите ножеви во домот, дури и ребрестите, кои тешко се острат со другите острачи.

Исто така, има заштита, која ги заглавува острачите, а и лесно се фиксира на секоја рамна површина со помош на вакумската основа. Тоа му дава на Острачот стабилност и го прави острењето неверојатно лесно.