- 50%

Одвлажнувач на воздух

Original price was: 6,990.00ден.Current price is: 3,490.00ден.

Доведете ја влажноста на воздухот во вашиот дом на оптимално ниво и спречете ги негативните ефекти кои се појауваат со вшокот влага како појава на мувла, оштетување на зидовите, оштетување на подовите и влошување на здравјето.

Достапност: На залиха

Шифра: 13845 Категорија:

Влажноста на воздухот во домот се зголемува најчесто во зимните и есенските периоди кога времето надвор е ладно и врнежливо а внатре домот го загреваме , високото ниво на влага во домот може да придонесе појава на мувла по зидовите, оштетени ѕидови, оштетени подови па дури и нарушено здравје – затоа ви представуваме решение за овој проблем.

Одвлажнувач на воздух кој можете да го поставите секаде во домот, се што треба да направите е да го вклучите да работи и тој сам си ја собира водата од воздухот и го одржува нивото на влажност на 50-60% што е препорачливо ниво на влажност во воздухот.

Сад од 1100мл. и автоматско исклучување

Одвлажнувачот има сад со капацитет од 1100мл каде што ја собира водата, самиот навлажнувач има вградена заштита па штом садот се наполни ќе светне црвена боја и апаратот ќе си изгаси.

Амбиентално светло и тивок режим на работа

Одвлажнувачот има вграрено амбиентално светло кое може да свети во 7 различни бои и ја поробрува атмосверата во собата каде што е поставен. Дополнително има тивок режим на работа кој можете да го вклучите додека спиете.

Во кои простории може да се користи

Одвлажнувачот може да се користи во сите простории во домот,канцеларија и сл. Најмногу се користи во спалната соба, бањата или пак во собата во која ги сушиме алиштата зимно време.

-Влажноста во спалната соба зимно време поготово во текот на ноќа кога спиеме и дишеме драстично се зголемува затоа е препорачливо да се контролира.

-Во бањата после капење влажноста е на многу високо ниво и може да придонесе кој зголемена влажност низ целиот дом, одвлажнувачот ќе ја отстрани влажноста во бањата за кратко време.

-Собата каде што сушиме алишта исто така содржи големо количество на влажност во воздухот, кој може да предизвика влажни ѕидови и појава на мувла.

Овој одвлажнувач е за простории со површина до 20м2.

Одржување

Трошоците за одржување на тој производ се 0 ден. се што треба е само да се празни водата од резервоарот.

Во комплетот ќе добиете:

1хОдвлажнувач за воздух
1хАдаптер со кабел за вклучување

Технички Карактеристики:

Јачина:23W
Тежина:1130гр.
Волтажа:100-240V
Големина на сад 1100мл.

одвлажнувач за воздух

одвлажнувач за воздух

одвлажнувач за воздух

одвлажнувач за воздух

одвлажнувач за воздух

одвлажнувач за воздух