- 41%

Навлака за Анатомска Перница 30х50цм

Original price was: 490.00ден.Current price is: 290.00ден.

Анатомските преници изработени од мемори пена неможат да се перат.Затоа им треба дополнителна заштита или почесто менување на навлаката.Обезбедете дополнителна заштита за вашата омилена перница.

Шифра: 2027 Категорија:

✔Заштитете ја вашата анатомска перница дополнително.
✔Навлаката е супер мека на допир и лесна за оджување.
✔Се отвата со патент.
✔Одговара на Анатомска перница со димензии 30х50цм.
✔Се пере во машина на 40°C.