- 48%

Muscle Scrubber Електричен чистач

Original price was: 2,290.00ден.Current price is: 1,190.00ден.

Muscle Scrubber електричната алатка за чистење ќе ви го олесни чистењето на сите површини со вашиот дом.Моќниот мотор ке се погрижи да ги исчистите и најзакоравените нечистотии, се што треба да направите е да го прикачите посакуваниот додаток за чистење и за миг ќе имате блескаво чисти површини.

Шифра: 1583 Категории: , ,

Нечистотиите кои се собираат во недостапните места во домот најчесто се проблем и неможат да се исчистат со обична крпа, затоа ние имаме решение. Ви го представуваме Muscle Scrubber електрична алатка за чистење која има дури 500 вртежи во минута.Muscle Scrubber може да ги исчисти сите површини во вашата дом,бања и кујна.За миг исчистете ја туш кабината или пак фугите од плочките, се што треба да направите е да го прикачите посакуваниот додаток,додадете малку средство за чистење и магијата почнува.

Во комплетот добивате:

1 основа со вградена батерија
1 широка четка за чистење
1 тесна четка за чистење
2 микрофибер крпи на лепење
1 полнач за батерија