- 45%

Модуларен Организер

Original price was: 890.00ден.Current price is: 490.00ден.

Модуларен организер за во фиока со кој уредно ќе ги организирате приборот за јадење или канцеларискиот прибор.

Достапност: На залиха

Шифра: 10668 Категорија:

Модуларен организер кој се поставува во фиока и може да го прилагодите спрема вашите потреби. Организерот е изработен од квалитетна тврда АБС пластика која ќе ви користи со години. Оранизирајте го приборот за јадење или пак канцеларискиот прибор и секогаш ќе ги имате при рака алатките кои ви се потребни. Доколку не ви е доволен еден можете да ги доземете уште еден организер и да си ги споите спрема потребите.

Во комплетот ќе добиете:

1Х Модуларен организер од 7 парчниња со димензии 44х26.5х5цм.