- 40%

Мемори Над-душек 3цм

Од: 4,990.00ден2,990.00ден

Над-душек од мемори пена со висина од 3 см. со навлака. Овозможува максимална потпора на телото. Мемори пената целосно се адаптира на обликот на телото и овозможува квалитетен одмор било каде: на софата, стариот душек па дури и на самиот под. Навлакта може да се вади и да се пере.

Шифра: Не е достапно Категорија:

Мемори Над-душек

Мемори Над-душек

Мемори Над-душек

Мемори Над-душек

Мемори Над-душек

Мемори Над-душек

Изберете димензија

90X200, 140X200, 160X200, 180X200