- 54%

Магнетна 3D сложувалка

Original price was: 1,290.00ден.Current price is: 590.00ден.

Магнетни едукативни 3D сложувалки кои ќе внесат ново ниво на забава во вашиот дом. Секоја сложувалка е на различна тема и децата можат сами да си креираат како ќе ја состават.

Достапност: На залиха

Шифра: 12925 Категорија:

Магнетни едукативни 3D сложувалки кои ќе внесат ново ниво на забава во вашиот дом. Секоја сложувалка е на различна тема и децата можат сами да си креираат како ќе ја состават. Во сложувалката има магнетни фигури кои се лепат на капакот од кутијата и со нив се составуваат најразлични форми. Деловите од сложувалката се сместени во кутија изработена од квалитетно дрво.
Сложувалките се достапни на следните теми:

-Транспортни возила
-Девојчиња и момчиња
-Фарма
-Супермаркет

Во комплет со сложувалките покрај фигуите ќе добиете и едукатувни картички.

магнетни 3D сложувалкимагнетни 3D сложувалкимагнетни 3D сложувалкимагнетни 3D сложувалки

магнетни 3D сложувалки

магнетни 3D сложувалки

магнетни 3D сложувалки

магнетни 3D сложувалки

магнетни 3D сложувалки

магнетни 3D сложувалки