- 51%

Магнетен појас за зглоб

Original price was: 990.00ден.Current price is: 490.00ден.

Магнетинот појас за зглоб е дизајниран за да му пружи соодветна поддршка на вашиот зглоб притоа ослободувајќи го од болка.  Појасот помага зглобот да се позиционира во една положба, а магнетите вградени во него стварат блага топлина и тоа допоплнително ја намалува болката и напнатоста во него.

Шифра: 1617 Категорија:

Зглобовите на раците најмногу страдат при извршување на секојдневните обвски. Затоа вам ви е потребен појас кој нуди одлична поддршка, затегнатост и исчелувачко дејство. Појасот за зглоб можат да го користат луѓе кои страдат од артирит, синдром на карпален тунел, спортски повреди или друг вид на повреди. Изработен е со специјална технологија која овозможува тој секогаш да биде удобен за носење.

 

Појасот може да се носи во текот на целиот ден.

Начин на одржување:  Рачно перење.

Забелешка: Овој појас не треба да го користат лица што носат пејсмејкер,автоматски дефибрилатор,пумпички со инсулин.