- 51%

Магнетен појас за лакт

Original price was: 990.00ден.Current price is: 490.00ден.

Магнетниот појас за лакт ќе ја намали болката во лактот на природен начин без користење на лекови.Додава совршена поддршка на лактот и овозможува слободно да го движите.Магнетите ствараат чуство на блага топлина и ефикасно се борат против болката.

Шифра: 1639 Категорија:

Магнетниот појас за лакт можат да го носат лица на сите ворзасти,лица кои имаат повреда или пак природна болка во лактот.Ефикасно ја одстранува болката без употреба на лекови.Се што треба да направите е само да го поставите појасот на лактот и да го оставите тој да си ја заврши својата работа.Резултатите ќе ги почуствувате уште при првото носење.

Појасот може да се носи во текот на целиот ден.

Забелешка: Овој појас не треба да го користат лица што носат пејсмејкер,автоматски дефибрилатор,пумпички со инсулин или пак бремени жени.