- 51%

Магнетен појас за глужд

Original price was: 990.00ден.Current price is: 490.00ден.

Магнетинот појас за глужд ви овоможува подршка на глуждот, ви помага полесно да се движите при повреда  и болки во глуждот. Појасот е опремен со магнет кој помага ефикасно да се ослободите од сите видови болка.

Шифра: 1654 Категорија:

Магнетниот појас за глужд ќе ви овозможи брзо и ефикасно да се ослободите од болката и ќе ви понуди совршена подршка без да ја намали мобилноста на глуждот.Со појасот ќе ја надминете болката на природен начин без користење на  лекови. Магнетите ствараат чуство на топлина и удобност додека го носите.

Забелешка: Овој појас не треба да го користат лица што носат пејсмејкер,автоматски дефибрилатор,пумпички со инсулин или пак бремени жени.
Појасот може да се носи во текот на целиот ден.