- 25%

Magic Tracks RC автомобил

Original price was: 790.00ден.Current price is: 590.00ден.

Веќе ја поседувате најпопуларната играчка Magic Tracks…Отсега можете да ја направите уште по возбудлива.Овој автомобил кој е со далечински управувач одговара на вашите стандардни Magic Tracks патеки.Автомобилот може да се движи напред-назад, да свети по ваша желба и најинтересно е што испушта звуци како вистински автомобил.

Шифра: 1660 Категорија:

Веќе ја поседувате најпопуларната играчка Magic Tracks…Отсега можете да ја направите уште по возбудлива.Овој автомобил кој е со далечински управувач одговара на вашите стандардни Magic Tracks патеки.Автомобилот може да се движи напред-назад, да свети по ваша желба и најинтересно е што испушта звуци како вистински автомобил.

Во комплетот добивате:
1х Автомобил Magic Tracks
1x Далечински управувач