- 34%

ЛЕД плафонерка коцка

Од: 590.00ден390.00ден

Заменете ги вашите стари светилки со LED светилка која дава одлична светлина и заштедува до 80% електрична енергија.

Шифра: Не е достапно Категорија:

Дали постојано ги менувате светилките? Старите светилки трошат двојно повеќе електрична енергија испуштаат топлина и не даваат доволно јака светлина. Заменете ги старите светилки со LED светилки од последна технологија и заштедете до 80% електрична енергија.Нашите LED светилки се со одличен квалитет и со работен век и до 20.000 часови. Опремени се со SMD2835 LED чипови кои овозможуваат мека и еднаква светлина насекаде.Светлината која ја даваат е небесно бела.

Технички карактеристики:

-Јачина: 18W/24W
-Работна волтажа: 90-250v
-Работна температура: -20°C до 50°C
-Спектар на светлина: 6000к

Изберете опција:

18W надградна, 24W надградна