- 68%

Гумирани стабилизатори

Original price was: 590.00ден.Current price is: 190.00ден.

Кажете збогум на бучавата која ја создава машината за алишта додека работи. Гумирани стабилизатори погодни за сите видови апарати во домаќинството.

Достапност: На залиха

Шифра: 5977 Категории: ,

Овие гумирани стабилизатори ќе ја намалат бучавата на апаратите за домаќинство која се создава додека апаратот работи и создава вибрации. Дополнително апаратите ќе бидат подигнати од подот што ќе ви овозможи полесно чистење под нив и спречување на влага. Подлогата на стабилизаторите е гумирана така што ќе се избегне оштетување на подот. Можат да се употребуват за машина за алишта,фрижидери,шпорети,мебел и сл.

Во комплетот се добиваат 4 гумирани стабилизатори.