- 58%

Флуросцентна табла за цртање

Original price was: 690.00ден.Current price is: 290.00ден.

Флуросцентна табла на која децата ќе можат да цртаат со помош на светлина! Заборавете на нередот кој го оставаат обичните бои и фломастери.

Достапност: На залиха

Шифра: 11151 Категорија:

Нема повеќе неред во домот од боички или фломастери! Ви ја претставуваме флуросцентната табла за цртање на која децата ќе можат да цртаат со помош на светлина.

Таблата е специјално дизајнирана со флуросцентна подлога која реагира на светлина па така кога децата го употребуваат специјалното пенкало кое има УВ ламбичка можаат слободно да цртаат по неа дури и во светла соба.

Таблата е со А3 големина и е совршена за деца од сите возрасти. Заедно со таблата ќе добиете и шаблон со букви и броеви кои ќе можат да се прецртуваат на таблата.

Во комплетот ќе добиете:

1хФлуросцентна табла А3 формат
1хУВ пенкало за цртање
1хШаблон со букви и броеви