- 51%

Диспенсер за пијалок

Од: 590.00ден290.00ден

Диспенсер за пијалоци кој ќе ви овозможи секогаш да имате ладен и освежителен пијалок. Достапен е во две големини 3,5л и 4,5л.

Шифра: Не е достапно Категорија:

Диспенсер за пијалоци кој се поставува на маса или дирекно во фрижидерот. На садот има дозер со кој дирекно од садот може да се дозира во чаша. Подгответе витаминска вода,лимонада или едноставно наполнете од вашиот омилен напиток и ќе имате освежителен пијалок секогаш кога ќе посакате. Садот е достапен во 2 големини 3,5л и 4,5л и е изработен од нетоксична пластика.

Изберете опција:

капацитет 3,5л., капацитет 4,5л.