- 45%

Појас за исправување за деца

Original price was: 890.00ден.Current price is: 490.00ден.

Појас за исправување кој ќе им помогне на децата да одржуваат правилна форма на телото уште од најмала возраст.

Достапност: На залиха

Шифра: 12603 Категории: ,

Појас за исправување за најмалите кој ќе им овозможи да одржуваат правилна форма на ‘рбетот и телото. Правилната постава уште од најмала возраст е клучна за правилен понатамошен развој на децата затоа е важно доколку се примети подгрбавеност или неправилна положба на телото да се интервенира на време.Појасот е доволно да се носи 1-2 часа дневно за да се постигнат солидни резултати. Изработен од квалитетни материјали кои дишат и се безбедни за децата.

Појасот се прилагодува и е достапен во 2 бои сина и розева боја.