- 25%

Четка за отстранување влакна

Original price was: 790.00ден.Current price is: 590.00ден.

Оваа магична четка за отстранување влакна е изработена од специјален материјал кој ги собира влакната од повеќето површини во вашиот дом.Се што треба да направите е само да преминете со четката на местото каде што има налепено влакна и влакната остануваат на четката.За чистење се користи основата во која треба само да се стави четката.
Во комплетот ќе добиете:
1х Голема четка за отстранување влакна
1хМала четка за отстранување влакна

Нема на залиха

Шифра: 804 Категории: , ,

Оваа магична четка за отстранување влакна е изработена од специјален материјал кој ги собира влакната од повеќето површини во вашиот дом.Се што треба да направите е само да преминете со четката на местото каде што има налепено влакна и влакната остануваат на четката.За чистење се користи основата во која треба само да се стави четката.
Во комплетот ќе добиете:
1х Голема четка за отстранување влакна
1х Мала четка за отстранување влакна