- 51%

Апарат за перење под притисок

Од: 790.00ден390.00ден

Безжичен апарат под притисок за перење автомобили кој ќе ви овозможи брзо и лесно да ги исчистите вашиот миленик од нечистотија а притоа да заштедите еден куп пари за перални.

Шифра: Не е достапно Категории: ,

Безжичен пиштол на вода со кој ќе можете да го исперете вашиот автомобик кога и каде да посакате. Пиштолот оди во комплет со 1 литиумска батерија со моќност од 48v со која ќе можете да го користите пиштолот 30 минути. Пиштолот можете да го користите дирекно со цревото за вода прикачено на него или пак да го користите цревото што доаѓа во комплет со него и кофа со вода, одлично е за места каде што нема директен пристап до вода. Во комплетот исто така ќе добиете 2 различни глави со кои ќе можете да го менувате начинот на распрскување + ќе добиете и глава со канистер во која можете да ставата шампон за полесно миење на автомобилот.

Овој практичен алат можете да го користите секојдневно според вашите потреби а со него ќе си заштедите и пари и време одејки во перналните за автомобили.

Покрај автомобилот со пиштолот под притисок можете да чистите и други работи како пвц столарија, пласичен мебел,велосипеди и сл.

Нарачајте веднаш и ние како ПОДАРОК ќе ви испратиме куферче во кое ќе можете уредно да го складирате вашиот омилен алат.

Во комплетот ќе добиете:

1х Главна единица пиштол под притисок 70 bar
1 или 2х Батерија 48v ( зависно од моделот што ќе го одберете)
1x Полнач за батеријата
2х Глави за распснување
1х Глава за пена
1х Црево со филтер
1х Приклучок
1х ПОДАРОК Куферче за складирање

Доколку изберете опција само батерија ќе добиете само батерија, апаратот за перење не оди во комплет!

Изберете опција:

Со 1 батерија, Со 2 батерии, само батерија