- 50%

3во1 кујнска сталажа

Original price was: 1,190.00ден.Current price is: 590.00ден.

3во1 сталажа за стреч и алуминиумска фолија како и за хартиена ролна. Организираната кујна е успех за секој готвач.

Шифра: 2922 Категорија:

Ви треба дополнителен простор во вашата кујна? Ви ја представуваме оваа практична сталажа 3во1 која ке ви ослободи мнгу простор и секогаш ќе ги имате на дофат едни од најупотребуваните работи во кујната.3во1 сталажата има специјални прегради за стреч фолија, алуминиумска фолија и хартиена ролна. Преградите за стреч и алуминиумска фолија се опремени со ноже кое со лесноија ќе ја пресече фолијата на должина по ваша желба. Нема повеќе искината фолија.
3во1 сталажата е достапна во бела боја и се прицврстува со помош на штрафови.

Вградени остри сечила за стреч и алуминиумска фолија
Држачот за ролната се подесува за различни големини на ролна
Горниот дел можете да го користите како полица за зачини и сл.