Начин на испорака

-Испораката на производите купени на GoShopping.com.mk или на нашата facebook страница се испраќаат по карго служба до вашата адреса или место на живеење.

-Вашата нарачка ќе биде испорачана до адресата која ке ја внесете при нарачката во случај карго службата да не доставува до вашето населено место ќе ве контактираат на телефонскиот број кој ќе го внесете да се договорите за доставата.

-Доставата до врата чини  140 ден. 

-Нарачките се добиваат од 2-5 работни денови.

-За дополнителни информации околу испораката можете слободно да не контактирате на некои од начините за контакт или да ни оставите порака во полето (Забелешка за испорака) при извршувањето на нарачката.

Враќање и замена на производи

-Доколку некој производ не ви одговара можете да го вратите или замените во рок од 15 дена од денот на подигање на нарачката. Производот мора да се врати неупотребен и спакуван во оригиналното пакување без видливи знаци на користење.

-Враќањето на производите е на ваша сметка.

-Производите спакувани во специјално пластично пакување доколку отворени не можат да се спакуваат повторно нема да бидат вратени или заменети.

-Користените производи се заменуваат доколку кај нив се појави дефект или недостаток во првите 15 дена од употребата или во рокот на гаранцијата доколку подлежат под иста.

-Производите кои доагаат во допир со храна, доколку се користени не можат да се вратат или заменат.

-За секакви прашања и информации слободно контактирајте не.